در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام

آیا امکان اخذ و استفاده از بیمه تکمیلی در خصوص فردی که قبلا بیمه تامین اجتماعی داشته و  پس از تولد فرزندش متوجه بیماری های مادرزادی و صعب العلاج می شود، وجود دارد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.
اگر بیمه درمان تکمیلی گروهی باشد،منعی برای استفاده از پوشش های بیمه ای وجود ندارد.
ولی بیمه های درمانی انفرادی و خانواده برای بیماری های مادرزادی پوشش ندارند.
در هر صورت اگر بیمه تکمیلی کروهی،بیمه پایه نداشته باشید،سهم بیمه دگر اول که حداکثر معادل ۳۰٪ می باشد،از شما دریافت خواهد شد.
حتی در صورت نداشتن بیمه پایه،می توانید نسبت به دریافت بیمه سلامت که در حال حاضر رایگان می باشد اقدام نمایید.
با بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد،آرامش را به خود و خانواده محترمتان هدیه نمایید.
موفق و پیروز باشید.