در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (200 امتیاز)
سلام همسرم 9 ساله که درپارکینگ یک مجتمع تجاری مسکونی با عناوین مختلف کار میکند و بیمه اش پرداخت نشده ،حال با67 سال سن میخواهد تقاضای باز نشستگی بده ،آیا میتواند از مجتمع شکایت کند ؟البته هیچ قراردادی ندارد و میتواند با تنظیم استشهاد از ساکنین مجتمع این مطلب را ثابت کند .لطفا راهنمایی فرمایید .متشکرم
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در صورتی که ساختمان دارای هیئت مدیره و مدیر ساختمان باشد می تواند به طرفیت مدیر ساختمان در اداره کر طرح شکایت کند. البته بایستی مدت زمان کارکرد خود را در آن مجموعه اثبات کند که البته در صورت عدم وجود مدارک معتبر ، این امر با درخواست بازرسی در هیئت رسیدگی کننده کار چندان سختی نباشد.