در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

آیا برای خردشدن وشکستگی کشکک زانو وانجام عمل جراحی وگذاشتن ابزار مربوطه وسه ماه دوره درمان  دیه معینی وجوددارد یا ارش تعیین میکنند؟

در گزارش معاینه مجدد پزشک قانونی ذکرکرده است که دیه وارش برای خردشدن وشکستگی کشکک زانو جمعا ده درصد دیه کامل میباشد
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام

خرد شدگی و شکستگی کشکک زانو 10 درصد ارش دارد

برای عمل جراحی و آسیب نسوج اطراف عمل جراحی ( یا احیانا تعبیه ابزار ارتوپدی ، درصورت انجام ) بین 2 تا 4 درصد ارش تعیین میشود

طول درمان صرفا برای تعیین ارش ها و نقص عضو هاست و خود معادل ریالی ندارد.