در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام

متاتارس٥ كف پا شكسته همراه با پلاتين تورم و ٥تابخيه.بنده علاوه بربيمه كوثر(نظامي بودن) ماهانه ازسال٨٩ مبلغ ١٥٠٠٠ تومان بيمه صبا بازكردم وقرارداد بستم.بصورت اختياري ازطريق ارتش.حال غرامت اين دوبيمه جداگانه حساب ميشه لطفا درصدو فرمايش كنيد؟بيمه صبا بنده بيمه عمرحساب ميشه و تعهدخسارت تيك خورده..
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

سقف تعهد بیمه گر در قبال حوادث و عمر متفاوت است و این بسته به قرارداد شما دارد.

بهتر است از واحد مربوطه (رفاهی یا امور کارکنان یا اداری مالی ) یگان نظامی سوال کنید و تعهدات بیمه گر را جویا شوید.

بسته به شرایط قرارداد می توانید تا سقف تعد بیمه گر، خسارت دریافت نمایید.