در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام خدمت کارشناس گرامی

حدود دو هفته پیش یه یکی از پشت زد به ماشین من بعد از عکس انداختن از صحنه تصادف شخص مقصر از من خواست که بریم کنار اتوبان تا پلیس بیاد ؛ بعد از امدن پلیس و ردو بدل شدن مدارک ما رفتیم تا من به مقصر حادثه اعلام خسارت کنم اما الان حدود دو هفته بیشتر از ان ماجرا میگزره و با کلی پیغام و اس ام اس حاضر به پرداخت خسارت من نیست و مگیه که یک صافکاری در حومه تهران هست بریم انجا برایت تعمیرش کنم و دیگر جواب نمیده

میخاستم نظر کارشناس محترم رو در رابطه با دریافت خسارت و حدود زمان پیگیری قانونی این مشکل رو بدونم

لازم به ذکر است که کارت ماشین من پیش مقصر هست وکارت و بیمه مقصر پیش من و میترسم که یه سو استفاده ای از کارتم بکنه

با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

بهترین راه حل این است که از طریق دادگاه (شورای حل اختلاف ) اقدام کنید.

یک دادخواست تنظیم کنید تا در اسرع وقت مجبور به همکاری گردد. بسیاری از مردم تا زور وسط نیاد، وظایف خود را انجام نمی دهند.