در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام وعرض ادب بنده 63 سال سن دارم شغلم آشپزی در زندان است و23 سال سابقه کار دارم تقاضای بازنشستگی کردم موافقت نکردن اگه بخوام با سن 60 ساله بازنشسته بشم حقوقم حدودا چقدر می شه لازم به ذکر است بگم اصل حقوقم بدون مزایا وعائله مندی 1100000 تومان است با مزایا واضافه کاری کلا 2000000 حقوق میگیرم خواهشمندم لطفا بطور حدودی اگردر سال 97 باز نشسته شوم برام حقوق باز نشستگی رو ذکر کنید. با تشکـــــــــــــــــــــــر
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

میزان مستمری بازنشستگی برابر است با میانگین دستمزد مشمول کسر حق بیمه طی ۲۴ ماه آخر کارکرد ضربدر سنوات سابقه پرداخت حق بیمه تقسیم بر ۳۰