در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
اقایک نفری تویک پاساژی ۹ تا مغازه اجاره میکنه غرفه حسابیه وشغلشم کیف فروشه وتو مغازش هم کیف گذاشته وخودش هم مغازه داره وهمیشه تواونجاکار میکنه ویک نفری میاد به این مغازه ای که اجاره کرده رو باهاش حرف میزنه میگه منو به شاگردی قبول میکنی میگه بله ومنم میام به شاگردش میگم شما منو به شاگردی قبول میکنی میگه که من بااین مغازه ای که اجاره کرده باهاش حرف بزنم وجوابت رو بگم وقبول میکنه ومنم ساعت کاریم رو با شاگردش حرف میزنم وبا اوتنظیم میکنم وبعد یک سالو نیم که بگذره از بازرس بیمه تامین اجتماعی میاد به این شاگردی که تواینجا کار میکنه به این اسم هست من میگم نه تواینجا کار نمیکنه ورفته بیرون وبهم میگه شما چند ساله که تواینجا کار میکنید من میگم یک سالونیمه که تواینجا کار میکنم واسممو که میگم بعدش یک ماه دیگه واسه این شاگرد جریمه میاد ومنم میخواستم بپرسم شاگرد میتونه ازم شکایت کنه یانه؟ فقط همین.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

در خصوص موضوع شما چند سوال مطرح است که آیا اولا نوع کار از نوع کارفرمایی و کارگری بوده است ؟

دوماً آیا سابقه یکسال و نیم صحیح است ؟ و سوماً رابطه مزدی کارگر با شما بوده است یا با صاحب ملک ؟

در صورت تمایل و راهنمایی دقیق تر با پشتیبانی سایت بیدبرگ هماهنگی نمائید.