در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
با سلام ميخواستم بدونم كدام بيمارستانهاي تهران با بيمه ايرانيان كه 250 تومن هست قرار داد داره؟!
براي سنگ شكن كليه ميخوام. ميخواستم ببينم هذينش چقدره و ايا ارزش داره كه كلا برم دفترچه ايرانيان بگيرم يا نه؟
با تشكر
2 پاسخ
توسط (140 امتیاز)

باسلام من پاسخی دریافت نکردم کدام بیمارستانهای خصوصی با بیمه ایرانیان قرارداد دارند وفرق بیمه سلامت وایرانیان چیست واسامی داروخانه های طرف قرارداد بیمه ایرانیان