در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)

سلام

من دختری مجردم که به بیماری ام اس مبتلا هستم و تحت تکفل بیمه تکمیلی نیروهای مسلح برادرم هستم و داروهایم از این بیمه تهیه میشود. پدرم بازنشسته تامین اجتماعی و مستمری بگیر هستیم و دفترچه تامین اجتماعی هم دارم(با قانون شصت سال سن به بالا با ده سال بیمه بازنشست شد قبلا) اما از تامین اجتماعی استفاده چندانی ندارم به دلیل هزینه بالای درمانم و عدم پوشش دهی مناسب تامین اجتماعی.

شنیده بودم افرادی که دو دفترچه دارند  یکی را قطع می کنند و شامل جریمه حتی

آیا در خصوص من هم ایجاب می کند؟

و با این حال اگر زمانی به دو دفترچه بودنم گیر دهند باید چکار کنم؟ خودم تصمیم داشتم برم نیرو مسلح را قطع کنم تا کسی بخواد اقدامی کنه اما نمیدونم بعدش تکلیف داروهام چی میشه sad

چون واقعا امکان تامین هزینه ها با دفترچه تامین اجتماعی برایم خیلی دشوار است.

متشکرم

توسط (100 امتیاز)
لطفا ااگه کسی اطلاعات در این زمینه داره راهنماییم کنه
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
با سلام واحترام

استفاده همزمان از دو دفترچه پیگرد قانونی دارد ،با این حال بیماری شما جزو بیماری خاص بوده و از بسته حمایتی آن میتوانید استفاده کنید نسخه دارویی خود را برای تخفیف 30تا 70 درصدی (بسته به نوع دارو) به معاونت غذا و داروی استان محل سکونت ببرید و درصدی هم از انجمن ام اس می توانید تخفیف بگیرید در صورت نیاز به مشاوره بیشتر در خدمتم.