در بیمه نیروهای مسلح توسط
سلام بنده 14 سال و 10 ماه سابقه خدمت در ناجا و بیمه نیروهای مسلح را دارم میخواستم بتونم چطور میتونم سوابق بیمه رو به تامین اجتماعی منتقل کنم و آیا تامین اجتماعی شرایط خاصی برای مبتلایان به بیماری های خاص قائل هست یا نه چون خودم و فرزند 12 ساله ام مبتلا به دیابت نوع 1 هستیم و انسولین میزنیم. و اینکه چطور میتونم با پرداخت ادامه حق بیمه ام در موعد مقرر باز نشسته بشم. ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای انتقال سوابق از دیگر صندوق ها به تامین اجتماعی باید حداقل دو سال سابقه بیمه پردازی داشته باشید

تشریح جزییات خدمات بیمه تامین اجتماعی به بیماران خاص ، صعب العلاج و سرطانی

سایت ثبت نام برای بیماران خاص