در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
سلام ببخشید من 10ماه سابقه بیمه دارم و7ماهه باردارم و دکتر تاریخ شروع مرخصی زایمانم  از31/02/97زده و قردادهام بصورت ماهیانه
میباشد وتا 31/02/97قرداددارم کارفرما میتونه همکاری نکنه و ترک کاربزنم برام؟اگه ترک کار بزنه نمیتونم دیگه از مرخصی زایمان استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
یا سلام

با توجه به رابطه استخدامی و کارگری شما تا 97/02/31 و تاریخ شروع مرخصی زایمان از 97/02/31 لذا کارفرما قانوناً نمیتواند ترک کار اعلام نماید و شما میتوانید از مرخصی زایمان استفاده کنید