در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید
من در سالهای 76 و 77 و 78 و 79 و80 و 81 و 82 و 83 در کارگاه و شرکتهای مختلفی کار کردم که نه قرارداد فیزیکی داشتیم نه فیش حقوقی فقط ماهانه حقوق رو دستی (نقدی )بهمون میدادن و بیمه هم برام رد نکردن (البته یه چند ماهی رد کردن بقیه رو رد نکردن)
الان من بخوام اون سوابق رو به سوابق کاریم اضافه کنم چیکار باید بکنم فقط میخوام خودم هزینه ها رو پرداخت کنم
البته لازم به ذکر هست که شرکتها هم منحل شدن
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام ادعای سابقه وبرقراری ماده ۱۴۸به این شکل انجام میگیرد که اولا کارگر بایستی مدارکی دال براثبات کارکردش در اختیار داشته باشد که بتواند ادعای خود را اثبات کند در ثانی حداقل بایستی شرکتها وجود داشته باشن که تحقیقات تامین اجتماعی صورت پذیرد