در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام. من زنی سی و هشت ساله با هفده سال و شش ماه سابقه كار بیمه تأمین اجتماعی هستم و كارم تایپیست حرفه ای میباشد. هفت سال تایپیست حرفه ای مركز رادیولوژی خصوصی بوده ام و عنوان كارگر برایم در لیست بیمه ثبت شده است. بقیه سابقه كارم را در یك مركز ام.آر.آی خصوصی الان تایپیست هستم و گزارشات بیماران را تایپ میكنم. ولی اینجا برای همه كاركنان عنوان كارمند در لیست بیمه رد میشود ولی همه حقوق و مزایا را طبق بیمه كارگری به ما میدهند. میخواستم ببینم این سالهایی كه كار كرده ام چه در بخش رادیولوژی خصوصی و چه در ام.آر.آی جزو مشاغل سخت محاسبه میگردد. یا لیستی كه برایمان كارمندی رد میشود ضرری از جانب این موضوع نیست كه بعداً برای مشاغل سخت به حساب نیاید؟ به این موضوع اعتراض كرده ایم ولی كارفرما میگوید هیچ فرقی ندارد، من كه همه مزایا و حقوق و عیدی را طبق كارگری به شما میدهم. برای بیمه فرقی ندارد.
2- اصلاً زنانی مثل من شرایط مشاغل سخت شامل حالشان میشود؟ چون گزارش جواب آزمایشات بیماران را دكتر رادیولوژی بوسیله صوتی به ما میدهد و ما باید آنها رو گوش كنیم تا بتوانیم تایپشان كنیم. امسال طب كار در آزمایشات دوره ای گفت كه شنوایی راست شما كمتر از حد مجاز شده است. لطفاً مرا راهنمایی كنید. در ضمن بیمه هایم ناپیوسته بوده است.
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
اولا بررسی و تأیید سختی کار به عهده کمیته بدوی و استانی می باشد .

ثانیا در صورت بروز مشکل در تأیید عنوان شغلی باید این موضوع به تأیید هیئت سه نفره تأمین اجتماعی برسد.