در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا امکان ارسال بیمه کارکنان پیمانکار با کد کارگاهی کارفرما وجود دارد؟
در صورت ارسال آیا میتوان هنگام اخذ مفاصا بابت بیمه پرداخت شده منظور نمود؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام سوال شما واضح نیست اما چنانچه پیمانکار قرارداد پیمان منعقد نموده بایستی بعد از قرارداد یک نسخه ازقرارداد رو به تامین اجتماعی اراعه دهد تا تشکیل پرونده گردد وبعد با دادن کد کارگاهی باید لیست کارکنان رو باهمین کد پرداخت نمایید وگرنه متضرر خواهید شد