در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
سلام خدمت وکلای عزیز.

پرونده تصادفم ب دلیل فرار مقصر تصادف ب صندوق ارجاع گردید مسیجی برای من 8 ماه پیش اومد با این متن...پرونده شما با شماره .....در صندوق خسارت های بدنی ثبت گردید دادگاهی اخرم ک ابلاغیه زدن برام 30برجه11 بوده ک ب گفته دفتر دار جلسه برای صلاحیت بوده بعد اون دیگه خبری نشده هر بار هم پیگیری کردم گفتن ابلاغ میشه بهتون ب نظرتون صندوق دیمو میده یا ن اگر نمیده بعد دو سال از شکایت چرا انقدر طول کشیده مشکلی داره یا تو نوبت هستم ک قاضی رای اخرو نداده ممنون میشم اگه توضیح بدید
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

زیاندیده ای که مسبب حادثه تصادف قابل شناسایی نباشد (به هر دلیل اعم از متواری شدن راننده مسبب حادثه ) می تواند برای دریافت خسارت خود به صندوق تامین خسارت های بدنی مراجعه نماید.

پس از تشکیل پرونده و رسیدگی های لازم، حواله صادر می شود.

با وجود اینکه صندوق تامین خسارت های بدنی مراجعین زیادی دارد و همواره با کسری منابع مالی مواجه است، فرآیند رسیدگی به پرونده تا تسویه خسارت خیلی زمان بر است.

بنابر این نیاز به صبر و پیگیری زیادی دارد.