در بیمه بیکاری توسط
سلام من سابقه 20 سال پرداخت حق بیمه را دارم اما در این 20 سال کارگاههای مختلف کار کرده ام و در کارگاه آخری 3 سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه دارم .حالا برای پرداخت بیمه بیکاری20 سال سابقه را برایم در نظر می گیرند یا فقط سابقه در کارگاه آخر را؟
2 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

در صورت شمول بیمه بیکاری به ازای کل سابقه پرداخت بیمه ( اجباری) برایتان محاسبه می گردد.
توسط
دوست عزیز پرداخت مدت زمان  بیمه بیکاری با توجه به سابقه بیمه ای ومجرد ویا متاهل بودن شما محاسبه می شود .ولی در مورد نحوه دستمزد مدت زمان بیکاری سابقه سال آخر محاسبه می شود.