در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام .خواستم بپرسم ایا قانونی هست درسازمان تامین اجتماعی که زنی که قبلا مستمری پدر فوت شدش را میگرفت وبعد از ازدواج قطعش  کرد  و بعد از چند سال زندگی  طلاق گرفته ودوباره مستمری پدرش را میگیرد .ومادرش هم فوت کرده .مستمری بگیر بوده ومیخواهد ازدواج کند .ایا برای این افرادی که پدرومادرشونو از دست دادن ومطلقه هستن ومیخواهند برای ازدواج مجددشون حقوقشون هم پا برجا باشد قانونی است
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

خیر قانون جدیدی وجود ندارد و روال کار همان قانون فعلی است که در صورت ازدواج مجدد زن مطلقه ، مستمری وی قطع می گردد.