در بیمه بیکاری توسط
من 15سال است دریک واحدصنفی مشغول به کاروبیمه هستم از ابتدا باکارفرما برابر ماده 7قانون کارشفاهی قرارداد کردیم هرزمان مرا نخواست بروم هم اکنون کارفرما براثر رکودبازار مرا اخراج کرده است جهت دریافت بیمه بیکاری به اداره تعاون کارورفااجتماعی مراجعه ودرخواست تکمیل نموده ام اعلام کردند چون قرارداد کتبی ندارم باید برای بازگشت به کار شکایت نمایم می خواستم بدانم با توجه به اینکه طرفین اعلام می نمایند دارای قرارداد شفاهی می باشند.آیا به اینجانب بیمه بیکاری تعلق می گیرد؟
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

با توجه به عدم وجود قرارداد کتبی می باسیت برای تعیین و تکلیف وضعیت اشتغال خود درخواست بازگشت به کار را به مراجع حل اختلاف قانون کار تقدیم نموده و در صورت احراز بیکاری غیرارادی و موجه شناخته شدن اخراج می توانید  با دارا بودن سایر شرایط درخواست بیمه بیکاری خود را پیگیری نمایید.