در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت همکاران گرامی بید برگ و ضمن تبریک پیشاپیش ماه مبارک رمضان از شما خواهشمندم که درمورد حق جذب کارکنان در سال 1397 اینکه آیا قانونی برای تعیین مبلغ آن وجود دارد یا نه ؟و اینکه آیا مشمول مالیات و بیمه میشود یا نه توضیحاتی بدهید؟لطفا در اسرع وقت پاسخ دهید

آیا پایه سنوات باید به مزد مبنا بابت بیمه و مالیات اضافه شود ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام، نحوه برقراری ومیزان حق جذب بستگی به توافق کارفرما وکارگر دارد ومبلغ مشخصی را قانون تعیین ننموده است.

ولی پایه سنوات جزو مزد ثابت یا مبنا محسوب می گردد ودر حق بیمه ومالیات تاثیر می گذارد .با تشکر