در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب
آیا حداقل حقوق سال 97 برای عناوین مختلف شغلی یکسان است مثلا کارگر، منشی و دستیار برای سال اول حداقل حقوقشان یکی است؟ یا هر عنوان شغلی حداقل دستمزد مربوط به خود را دارد؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

در صورتی که کارگاه ماهیت صنفی داشته باشد ،دستمزدها باتوجه به  عناوین شغلی و جمعیت شهری ‌بدون توجه به سابقه فرد به طور مقطوع می باشد .