در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

حدود ۷ ماهی میشه که به همراه دوستم با تریلی تصادف کردیم و هر دو نفر جراحت دیدیم در این حادثه. راننده تریلی ۱۰۰درصد مقصر حادثه بود. طول درمان بنده حدود ۴ ماه بود که تمام شده ولی طول درمان دوستم هنوز ادامه داره. بنده برای گرفتن دیه به دادسرا رفتم و دادیار بهم گفت که باید طول درمان همراه شما هم تموم بشه تا با هم بفرستیم برای دادگاه.

میحواستکبپرسم آیا این رویه قانونی ارجاع پروندست یا به صورت مجزا هم میتونن بفرستن پرونده بنده رو.

ممنون ازتون
3 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام این موضوع بسته به نظر قاضی پرونده دارد.