در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام،
قصد استخدام در شرکتی رو دارم و از من ده میلیون تومان سفته به عنوان ضمانت حسن انجام کار خواستن، میخواستم بدونم که چه نکاتی رو رعایت کنم تو دادن این سفته و اینکه اگه شماره سفته در قرار داد ذکر شود و من کپی قرار داد رو داشته باشم به عنوان رسید این سفته محسوب میشود یا خیر ؟؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
باید بر روی سفته قید شود که بابت ضمانت حسن انجام کار می باشد و بهتر است یک کپی از سفته تهیه کنید و شرکت روی کپی آن به شما رسید بدهد و شماره سفته هم در قرارداد ذکر شود.