در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام

من در هنگام کار ساختمانی از ارتفاع سقوط کردم.کارگاه بیمه داره. بعد از انجام مراحل شکایت نظریه پزشکی قانونی به شرح زیر می باشد

۱.جراحت بخیه شده طویل(دامیه)سمت راست پیشانی و آهیانه راست ۲.ساییدگی (حارصه) ناحیه میانی پیشانی و کنار خارجی چشم راست ۳.کبودی و تورم اطراف چشم راست ۴.شکستگی استخوان پیشانی راست با راهیابی به فضای سینوس فرونتال و سقف اربیت راست (هاشمه) ۵.شکستگی ناحیه فوقانی اسخوان زنداعلی ساعد چپ ۶. در رفتگی آرنج راست ۷. آسیب نسج استخوانی زنداسفل ساعد راست ۸.در رفتگی بند اول انگشت سوم دست راست. معاینه مجدد یک ماه و نیم بعد لازم است. البته من دو ماه بعد از حادثه شکایت کردم..

اگر لطف بفرمایید میزان دیه را مشخص کنید ممنون میشم..
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام

بند اول - 4 درصد دیه کامل مرد مسلمان

بند دوم - 2 درصد دیه کامل مرد مسلمان

بند سوم - 0.8 درصد دیه کامل

بند 4- ده درصد دیه کامل

بند 5- 8 درصد در صورت التیام مطلوب و ده درصد در صورت التیام معیوب

بند 6- 4 درصد دیه ارش

بند 7 - 2 الی 4 درصد ارش

بند 8- ارش 4 درصد