در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
با سلام ، پدر بزرگ بنده (پدر مادر) بازنشسته نيروهای مسلح بوده كه بعد از فوت در سال67 ، مستمری رو مادر بزرگم دريافت ميكرده تا سال 95 كه مادر بزرگم هم فوت شد و مستمری قطع شد ، مادر من با توجه به اينكه پدرم سال 70فوت شده و دارای شرايط دريافت مستمری بودند اما بهمن ماه 96 برای برقراری مجدد اقدام كرد ، سوالم اينه كه از چه تاريخی مستمری پرداخت ميشه؟ آيا مدت زمان از فوت مادر بزرگ يعنی سال 95 تا تاريخ تقاضای مادر من (بهمن 96) رو پرداخت ميكنند يا از تاريخ تقاضای مجدد پرداخت ميشه؟ با تشكر
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود؛

بابت مدت ذکرشده هیچ حقوقی به فرزند سرپرست(مادرشما) تعلق نمیگیرد و مطالباتی هم شامل ایشان نمیشود. حقوق مستمری از همان ماه که برای وی واریزی صورت گیرد تا زمانی که متاهل یا شاغل نشوند برقرار و قابل پرداخت خواهدبود.