در سایر توسط (100 امتیاز)
پدر بزرگ مادری از کارکنان نیروهای مسلح بوده که پس از فوت مستمری به مادربزرگم پرداخت میشده و پس از فوت مادر بزرگ وطلاق مادر من در اسفند ماه حهت دریافت مستمری اقدام گردید

در حال حاضر مقرر گردیده از مرداد ماه پرداخت حقوق صورت گیرد لیکن میگویند این مدت 5 ماه زمان برده معوقه مستمری پرداخت نمیشود و قانون جدید آیا این صحت دارد و ایا میتوان اقدامی جهت دریافت این مدت صورت گیرد .
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بله صحت دارد . اگر همسرشان بود معوقه باید پرداخت می شد ولی برای دختر از زمان احراز صلاحیت پرداخت می شود .

با تشکر