در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام
کارمندانی که در شرکت ثبت نشده کار می کنند بیمه آنها به چه صورت است؟ با کارمندان قرارداد یک ساله بسته شده و 8 ساعت در محل کار حضور دارند و مشغول به کار هستند ولی شرکت ثبت نشده است. کارمندانی که در این شرکت کار می کنند به صورت پروژه ای مشغول انجام کار هستند؛ یعنی مبنای حقوق آن ها به صورت ساعت نیست، به اندازه کاری که انجام می دهند حقوق دریافت می کنند.
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
به هر حال در صورت اختلاف و شکایت کارگران ، اگر رابطه کاری اثبات شود کارفرما مکلف به پرداخت حقوق و حق بیمه کارگران خواهد بود.