در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

من 5 ماهه پیش در اثر تصادف دوتا پام شکست و بعد این قضیه بعلت حساسیت کار از کارمم بیکار شدم و کارمم کارگری ساختمون بود.

ایا بغیر از دیه میتونم از طریق گرفتن فیش حقوقی از محل کارم باز شکایت کنم تحت عنوان اینکه بخاطر تصادف از کارم بیکار شدم و فلان مبلغ حقوق میگرفتم?

یکی از دوستانم گفت از طریق بند یا ماده منافع حتمی الوصول ممکنه.

لطفا راهنمایی بفرمایید

ممنون
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ترزوی سلامتی برای شما دارم

دادخواست مطالبه ضررو زیان ناشی از سانحه رانندگی رو از مسبب حادثه میتونید تقدیم دادگاه عمومی کنید