در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
من حدود ده ماه منشی یک دفتر بیمه بودم.یعنی از تیر ماه سال 96 تا اردیبهشت ماه سال 97 کار فرما روز اول گفت که 10 روز اموزش میدهم و بعد کارت  را شروع کن.اما اولین حقوقم را بعد از 4 ماه یعنی در ابان ماه گرفتم و هرماه کارفرما میگفت که پول اموزش را از من کم کرده.حقوقم سیصدوبیست هزار تومان برای 4ساعت کار در روز ازساعت 9 تا 1بود بعد از چندماه به دلیل اینکه کار زیاد بود تا 4بعدظهر هم میماندم و کارهارا انجام میدادم.و باز هم از من گله داشت درخواست دادم که یک همکار برایم بیاورد.همکار من از اواخر اسفند ماه اند و شروع کارش از بعد عید بود.در تعطیلات عید دفتر هم تعطیل بود کار فرما با من تماس گرفت و گفت که دفتر کار هست بروم و انجام دهم و فقط من در تعطیلات عید رفتم.در پایان ماه از حقوق من 80 تومان که بابت تسویه ای بود که در تعطیلات رفته بودم کم کرد  به همکارم داد و برای اینکه من شکایتی نکنم50 تومان بابت اموزش به همکارم  به من داد.حقوق حضور در دفتر برای 4ساعت 150 بود ولی به همکارم 300 داد به من 150

در کل همکارم 15 الی 20 روز کار کرد و 500تومان گرفت در صورتی که من 4ماه اول کاری حقوقی نگرفتم

حقوقی که  سهم من بود را از من کسر کرد به همکارم داد و اگر در دفتر اشتباهی در حساب برسی یا هر اشتباه دیگری رخ میداد من مسئول بودم و با من بد رفتار میشد

من و منشی های دیگر  را هم بیمه نکرد و گفت که اگر بازرسی امد بگوییم که کار اموز هستیم

من از اردیبهشت ماه دیگه نتوانستم تحمل کنم و استعفا دادم و سعی کردم کاری را نیمه تمام انجام ندهم که گله و شکایتی نداشته باشد

از طرفی هم نمیخواهم کار فرما بفهمد من از اون شکایتی کرده ام چون خیلی بد با من رفتار میکند

این راهم  بگویم که تمام کار های بیمه و کار با کامپیوتر راهم من به همکارم اموزش دادم

ساعت ورود و خروج خودمان را مینوشتیم همکارم همیشه دروغ مینوشت و همان 15 روز کاری اش در دفتر به جای کارفرما به من دستور میداد و خودش هیچ کاری انجام نمیداد یعنی تقسیم کار هم نداشتیم و همه کار ها بر عهده من بود

و فکر کنم تنها راه اثبات حرف هایم و تفاوت حقوق های ما فیش های حقوقی باشد که در کمد دفتر بایگانی شده من چطور میتوانم این قضیه را گزارش دهم و کارفرما  متوجه نشود که چه کسی گزارش داده؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

شما میتوانید بابت عدم واریز حق بیمه و حقوق مزایای خود از جانب کارفرما ، به طرفیت ایشان در مراجع حل اختلاف اداره کار مربوطه طرح شکایت کرده. اما با توجه به اینکه جلسات با حضور خواهان و خوانده برگزار میشود و یک نسخه از دعوتنامه جلسه به کارفرمای شما ابلاغ میشود ، بنابراین متوجه شکایت خواهد شد.