در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام
ما در محل کارمان که سوپرمارکت است اسم دو نفر را در لیست بیمه رد می کنیم که بالاتر از یک سال سابقه پرداخت بیمه از سوی ما و سابقه کار دارند . البته چون آشنای کارفرما هستند هیچ قرارداد کتبی ای ندارند . در نرم افزار بیمه تامین اجتماعی که بیمه را رد می کنیم دستمزد یکی به عنوان راننده 519000 و دیگری به عنوان کارگر ساده 445000 ریال دستمزد روزانه تعیین شده است . آیا باید مبلغ پایه سنوات را که فکر کنم 17000 ریال است با این مبالغ جمع بزنم ؟ اگر بله چون در سال های قبل این پایه سنوات پرداخت نشده است آیا جریمه دارد ؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - پایه سنوات دارای نقش حمایتی و بمنظورجبران حداقل حقوق کارگران میباشد که درواقع بخشی ازحقوق پایه است. لذا مبالغ مربوط به پایه سنوات سال های گذشته نیز جزء مزدثابت یامزد مبنا محسوب خواهدشد که البته دربخشنامه شماره 253994 تاریخ 95/12/28 روابط کار، مفاد آن به روشنی تشریح گردیده است.

بنابراین همانطورکه اشاره فرمودید باید دستمزدروزانه کارگرخود را با نرخ پایه سنوات اعلامی هرسال جمع بزنید که ماحصل آن پایه حقوق کارگرتان خواهد بود. و درخصوص عدم اعمال پایه سنوات درسالهای قبل ، متاسفانه مادامی که با کارگرخود تسویه حساب نکرده باشید پرداخت آن درتعهدشما خواهدبود.

علی ایحال  بمنظوراثبات پرداخت پایه سنوات توصیه میگردد مبلغ پایه سنوات بصورت جداگانه درقراردادقید و درج گردد. عدم درج آیتم پایه سنوات و مبلغ آن درصورت بروز اختلاف قطعا برای کارفرما خوش آیند نخواهد بود.