در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام. حداقل سود مشارکت بیمه های عمر در شرایط بد چند درصد حدودا میتونه باشه؟(تاکید میکنم سود مشارکت نه تضمینی.)
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال شما باید خدمت تون عرض کنم که سودهای مشارکت در منافع بر اساس میزان فروش،میزان پرداخت خسارت و نحوه سرمایه گذاری حق بیمه های دریافتی توسط شرکت های بیمه محاسبه میشه و سود مشارکت هر شرکت با شرکت دیگه ای فرق میکنه.

بنابراین هر شرکتی بر اساس عملکردش سود مشارکت رو اعلام میکنه.

معمولا" این سود بین 2% تا حداکثر 8% نسبت به سود تضمینی بیمه مرکزی متفاوت هست.

در این میان فقط میزان تخصیص این سود در شرکت های بیمه متفاوت هست.مثلا" بیمه پاسارگاد 85% از این سود مشارکت رو به بیمه گذاران خود اختصاص میده و البته بعضی از شرکتها بین 75 تا 80% از این سود رو به بیمه گذاران شان اختصاص میدهند.

سود تضمینی بیمه های زندگی هم از اول شهریور ماه 95 تا 5 سال آینده بشرح ذیل تعیین گردیده است:

1- در 2سال اول بیمه نامه 16%

2-در 2 سال دوم بیمه نامه 13%

3-از سال پنجم به بعد معادل با 10%

با تجدید احترام