در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام. پدر بنده 24سال سابقه بیمه داره.ولی 8سال اول رو در کارهای مختلفی مشغول بوده و16 سال اخیر رو در یک کار به صورت ثابت کار کرده. پدرم از کارگران زحمتکش شهرداری هستش.میخواستم ببینم آیا کارگران رفتگر شامل مشاغل سخت و زیان آور میشه؟

و آیا شرایط بازنشستگی رو داره؟ اخه میگن باید 20 سال باید به صورت پیوسته در یک شغل ثابت که جزو مشاغل سخت حساب بشه، کار کنی تا بتونی از سختی کار استفاده کنی.
در ضمن 2 سال هم سابقه سربازی داره که میتونه به سوابق بیمه اضافه کنه..
میخوام ببینم با این شرایط وضعیت بازنشستگی پدرم چجوریه؟پدرم 53 سال داره.لطفا راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

باسلام

مشاغل کارگران زحمتکش شهرداری در بخش مورد نظر قطعاً سخت و زیان آور است. گرچه تعیین و تائید و بررسی مشاغل به عهده کمیته مستقر در اداره کار می باشد، اما این گونه مشاغل دو فاکتور سخت بودن و زیان آور بودن را دارا می باشند. با توجه به سن قید شده داشتن 30 سال سابقه برای ایشان کافی است؛ یعنی مجموع سوابق سخت و زیان آور به اضافه سوابق ارفاقی و سوابق عادی 30 سال یاشد. به نظر می رسد بایستی درخواست بررسی مشاغل خود را در سامانه:

http://sakht.tkrtehran.ir/ و  http://sakht.mcls.gov.ir/

ثبت نمائید.