در بیمه بیکاری توسط
سلام من دانشجو هستم 25 سالم خواستم بدونم بیمه ای هست پرداخت کنم که هم بازنشستگی داشته باشه هم به عنوان سابقه کار قابل ارایه به ارگان های دولتی باشه؟خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

شما می توانید با مراجعه به نزدیکترین شعبه تآمین اجتماعی محل سکونت خود نسبت به پرداخت حق بیمه خویش فرما (اختیاری ) اقدام نمایید و استخدام در ارگان دولتی در صورتی که حق بیمه توسط سازمان تأمین اجتماعی اخذ گردد این مدت (خویش فرما) جزو سابقه پرداخت بیمه لحاظ می شود.