در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام

توی فرم بیمه نامه سامان زده تمایل استفاده برای هفتاد سال یا مدت معین فرق این دو چیه؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام

دوست عزیز مدت زمان بیمه عمر و سرمایه گذاری برای بیشتر شرکت ها بین 5 تا 30 سال می باشداما شرکت بیمه سامان خدمات این بیمه نامه را تا سن 70 سالگی به بیمه گذاران ارائه می دهد.چرا که بیشتر بیمه گذاران پس از طی مدت قرارداد و اتمام آن تمایل به ادامه آن دارند که در این صورت مجدد باید فرم بیمه نامه را تکمیل و بیمه جدید صادر گردد که از لحاظ اقتصادی توجیه ندارد (با توجه به کسر شدن هزینه بیمه گری به صورت مجدد)

بنابراین بهترین انتخاب برای تهیه بیمه نامه این است که بیمه نامه را به صورت طولانی مدت تهیه نمایید.