در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
ایا سود مرکب از ابتدای پرداخت پول واریز میشه؟مثلا با قرارداد ده ساله با پرداخت ماهیانه 1 میلیون بعد از ده سال چقدر اندوخته ام میشه؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

بیمه های عمر معمولا" دو نوع سود رو دارا می باشند:
1-سودهای تضمینی( مطابق با دستورالعمل و بخشنامه های بیمه مرکزی).

2-سودهای مشارکت در منافع

در عین حال،بعضی از شرکتهای بیمه (به مانند بانکها) سودی رو به نام سود مرکب به بیمه گذاران خود اعلام میکنند که به اعتقاد بنده در سیستم بیمه ای هیچ شرکت بیمه ای تعریف نشده و فقط میتونه بعنوان عاملی برای اغوای بیمه گذاران برای خرید بیمه نامه های شان باشد.

سودهای مرکب در اصل حاصل سودی هست که به مجموع اصل پول و سود تخصیص یافته ای که بصورت دایمی در حساب بوده و از آن برداشتی نمیشود محاسبه و واریز میگردد. و البته این کار معمولا" مختص بانکها می باشد نه بیمه های زندگی.

بنظر بنده و در عین حال،اگر شرکت بیمه ای به این امر مدعی می باشد باید بصورت واضح و شفاف نحوه محاسبه و واریز آن بحساب بیمه نامه ها را به بیمه گذاران خود اعلام نماید تا شک و شبهه های موجود برطرف و بعنوان یک آفر بیمه ای نزد بیمه گذاران بحساب آید.

پاسخ های شفاف و سازنده در این مراحل میتواند راهگشای بیبمه گذاران گردد.

ضمنا" در نظر داشته باشین که وقتی شما حساب بانک یا بیمه ای رو باز میکنید،با گذشت زمان به آن سود تعلق میگیرد نه جلوتر از آن.
با تجدید احترام