در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در بیمه عمر، منظور از سود تضمینی مرکب و سود مشارکت چیست ؟
5 پاسخ
توسط

تمامی شرکت های بیمه در ایران به صورت تضمینی  برای دو سال اول مدت اعتبار بیمه نامه ۱۶ درصد، برای دو سال بعد ۱۳ درصد و برای دوره مازاد بر چهار سال اول آن ۱۰ درصد ( به سود اندوخته نیز سود تعلق میگیرد ) به بیمه گذاران  پرداخت میکنند (بسته به بخشنامه بیمه مرکزی این سود تعیین می شود) به علاوه سود اضافی حاصل از مشارکت در فعالیت های اقتصادی شرکت به سود  تضمینی اضافه شده و به مبلغ اندوخته اضافه میگردد

توسط
منظور از سود مرکب همون ربه مرکب نیست؟ که حرام اندرحرام است؟؟؟
توسط
بیمه های عمر(زندگی) طبق فتوای مراجع عالی قدر،از نظر شرعی بلا اشکال هستند؛
یود بیمه عمر،سود مشارکتی است نه ربویی که حرام باشد
توسط (5,240 امتیاز)
سلام

در سیستم بانکی زمانی که شما سپرده گزاری میکنید بعنوان مثال 10 میلیون برای 2 ساله.

با نک برمبنای سودی که مقررکرده واریزی سالانه به حساب شما داره به فرض مثال بانک به اصل

سپرده شما سود پرداخت می نماید ولی به سود سپرده خیر.

در بیمه ها علاوه برسود به اصل سرمایه شما به سود شمانیز یود تعلق میگیرد و همچنین سود دوران مشارکت نیز

(سود دوران مشارکت؟ شرکت های بیمه ای هرساله با مبالغ واریزی بیمه ها سرمایه گذاری قانونی کرده و از

100 سود 15 درصد سهم شرکت بیمه والباقی 85 درصد بین بیمه شدگاد تقیسم میگردد که هرساله علاوه برسود بیمه ای

بحساب شما واریز میگردد .