در بیمه بیکاری توسط
با سلام من در مجموع با احتساب خدمت سربازی مدت 15 سال و دوماه سابقه بیمه دارم،ولی سابقه کارم در آخرین کارگاه 5 ماه است، برای بیمه بیکاری مراجعه کردم که گفتند باید در آخرین کارگاه سابقه شما یکسال باشد در غیر این صورت بیمه بیکاری به شما تعلق نمی گیرد خواهشمند است راهنمایی لازم را بفرمایید
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

سابقه مورد نیاز برای درخواست بیمه بیکاری به دو حالت می باشد:

1-کارگران در حالت اتمام قرارداد و عدم نیاز از طرف کارفرما می بایست دارای حداقل یکسال سابقه پرداخت حق بیمه در آخرین کارگاه باشند.

2-کارگران در حالت  بدون قرارداد (دائمی) و یا اخراج در حین قراداد ، می بایست دارای 6 ماه سابقه حق بیمه در آخرین کارگاه باشند.

 لازم به توضیح است در صورت داشتن سابقه مورد نیاز و دارا بودن سایر شرایط می توانند از مزایای این قانون منتفع گردند.