در بیمه بیکاری توسط
با سلام. ایا من میتوانم با بیمه رانندگی و 'گرفتن کارت هوشمند همچنان از بیمه بیکاری استفاده بکنم یا باید بینه بیکاری خود را لغو و پس از ان جهت گرفتن کارت هوشمند جهت رانندگی اقدام بکنم؟با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام

شما می بایست ابتدا برای بیمه رانندگان اقدام نموده و در صورت انجام و مشغول به کار شدن مراتب را جهت قطع مقرری به اداره تعاون ، کار و رفاه اجتماعی مربوطه اطلاع دهید.