در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

تفاوت بیمه رانندگی و مشاغل آزاد چیست ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بیمه رانندگان یکی از بیمه های مشاغل آزاد می باشد که با توجه به میزان پرداختی حق بیمه پوشش های بیمه ای آن متفاوت است

تعهدات و خدمات بیمه حرف و مشاغل آزاد شامل موارد زیر است:
1-بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی 12 درصد
2-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی 14درصد
3-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی 18 درصد
4-بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و ازکارافتادگی  18 درصد و سرانه درمان برای خدمات درمانی

اگر بیمه شده فقط بند اول را بیمه باشد و بازنشسته شود و برایش مستمری بازنشستگی برقرار شود و سپس فوت کند برای خانواده اش مستمری بازماندگان برقرار می شود. ولی اگر قبل از بازنشستگی فوت نماید و بند دو را نداشته باشد، مستمری برای خانواده برقرار نمی شود.

اطلاعات تکمیلی در :

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری