در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)

سلام . من ٢ماه باردارم.. ميتونم بيمه تكميلي انفرادي داشته باشم؟ بيمه اختياري تامين اجتماعي دارم. در صورت نياز، ميتونم بيمه عمر هم خريداري كنم.

2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که در حال حاضر در هیچ کجای ایران امکان بیمه نمودن شما وجود نداره،چرا که بین 9 ماه تا یکسال دوره انتظار شامل حال شما خواهد بود.

اما ما تنها تا ظهر فردا و با دریافت مدارک تون و البته دریافت نقدی حق بیمه بصورت خانوادگی میتونیم شما رو تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بدیم.

در صورت تمایل پیام بدین تا شرایطش رو خدمت تون اعلام کنم.

با تجدید احترام