در بیمه درمان تکمیلی توسط
بیمه تکمیلی دانا چقدر از هزینه را در سال ۹۵ برای عمل سزارین پرداخت میکند
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بستگی به طرح ارائه شده به شرکت بیمه گذار دارد که در قرارداد سقف زایمان چه میزان قید شده است برای اطلاع از این موضوع به واحد مالی شرکتی که از طریق آن بیمه تکمیلی دانا شده اید مراجعه نمایید

اما به طور کلی سقف بیمه درمان تکمیلی پوشش زایمان برابر است با 50% تعهدات بیمارستانی