در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

با توجه سقوط ریال و افزایش قیمت دلار آیا خرید بیمه عمر منطقی و عقلانی هست ؟
5 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بییدبرگ سلام،وقت بخیر.

در تکمیل فرمایشات همکار گرامی خودم باید خدمت تون عرض کنم که شما با خرید بیمه نامه عمر،ریسک های جانی و زیانهایی را که ممکن است در اثر بلایا و حوادث مختلف به خودتان وارد شود به شرکت بیمه منتقل می کنین و در اصل برای آینده خود و خانواده محترم تون آرامش رو بارمغان میارین.

ضمنا" در نظر داشته باشین که در سالهای اخیر بازار ایران همواره دستخوش این تغییرات(که منشاء سیاسی دارند و نه اقتصادی) بوده و هست و خود شما هم قطعا" با کمی تحقیق متوجه خواهید شد که این افزایش قیمت ارز،نه تنها ثبات نخواهد داشت بلکه در آینده ای نزدیک نه به وضع قبلی خود و نه به شرایط فعلی بازخواهد گشت.

کمی فکر کنین که در حال حاضر با 50-100 و یا 200 هزار تومان در ماه چه کار مهمی میتوان انجام داد؟تنها راه ذخیره نمودن این مبالغ،واریز و نگه داشتن در حساب بانکی بوده(که آن هم با شرایط سوددهی بانکی دیگر ارزشی نخواهد داشت)!!!

چه درآمدی میتوان از راه داشتن این پولها انجام داد؟

ولی با داشتن بیمه نامه های زندگی،نه تنها فرهنگ پس انداز در ایران دوباره احیاء می گردد،بلکه داشتن پوششها و آفرهای متنوع بیمه ای،ما را از هزینه های سنگینی که بابت نداشتن بیمه نامه ممکن است در آینده برایمان حادث شود در امان نگه میدارد.

بیمه های زندگی(بر خلاف نوسانات بازارهای مالی) منبع ثابت با کمترین ریسک ممکن بوده و در هر زمان نیازهای شما را در زمینه های بیمه ای و حتی مالی(وام بیمه نامه) برطرف خواهد نمود.

از شما و سایر عزیزانی که همواره در این زمینه برایشان سوالاتی پیش می آید بابت پرسیدن و دانستن این مطالب صمیمانه تشکر و قدردانی مینمایم و از شما خواهش می کنم،فارغ از هر نوع بحث مالی،که همواره در ایران و بصورت یک دغدغه درآمده،کمی هم به آینده دورتر(10-20 سال آینده) با شرایط فعلی خود فکر نموده و آن را به هر بهایی به بازی نگیریم.

داشتن بیمه های زندگی برای تمامی افراد و در همه سنین یک پیش نیاز و نداشتن آن ممکن است به قیمت از هم پاشیدگی خانواده ها و یا از بین رفتن فرصتهایی که میتواند در آینده سرنوشت افراد را تغییر دهد منجر شود.

با تجدید احترام