در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)
با سلام خدمت شما

مادر من بعداز فوت پدرم به عنوان قیم برادرم برای وی بیمه عمر باز نمودند که بیمه گذار مادرم وبیمه شده برادر کوچکم هست

در کادر ذینفع درصورت حیات و درصورت فوت بیمه شده هردو به نام مادرم هست میخاستم بدونم ایا بعداز فوت مادرم بیمه مذکور به نام برادرم میشه یا میفته تو انحصار وراثت

ممنون میشم از جوابتون
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی مادر گرامی........ در خصوص شرایط انتقال بیمه عمر در فرض فوت بیمه گذار، انتقال گیرندگان میتواند ورثه و یا هر شخص دیگری  باشد، درصورتیکه انتقال گیرنده به وظایف خود بعنوان بیمه گذار (که یکی از آن وظایف واریز بموقع حق بیمه است) عمل نماید. شرایط بیمه نامه به قوت خود باقی خواهد ماند. ضمناً انتقال گیرنده یا ورثه حق فسخ قرارداد را طبق شرایط عمومی بیمه نامه دارا میباشند.