در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا می توان یک حساب بیمه عمر باز نمود و حق بیمه چند سال را یکجا و با هم پرداخت کرد؟

مثلا هنگام باز کردن یک حساب بیمه پاسارگاد حق بیمه مثلا 5 سال را یکجا پرداخت نمود؟
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)
دوست عزیز سلام

خوشبختانه با توجه به اینکه روز به روز طرح های بیمه ای تکمیل تر گردیده و متناسب با شرایط تعداد بیشتری از افراد مختلف جامعه میگردد افرادی که از شرایط مالی بهتری بهره مند هستند می توانند از بیمه های عمر و سرمایه گذاری با پرداخت یکجا بهرمند گردند.

در این نوع پرداخت ها بجای اینگه بیمه گذار مجبور باشد به صورت ماهیانه،دوماهه، سه ماهه ، چهارماهه ، شش ماهه و سالیانه حق بیمه خود را پرداخت نماید در ابتدای قرارداد با پرداخت یک مبلغ مثلا سه، چهار، پنج میلیون و بیشتر به صورت یکجا بیمه عمر را تهیه کنن.

مزیت پرداخت یکجا نسبت به سایر پرداخت ها

۱- خیال راحت برای سالهای بعد

۲- عدم نیاز به پرداخت های اضافی

۳- سود آوری بیشتر

۴- خیال راحت بابت اینکه در نبود شما چه کسی باید حق بیمه خانواده شما را پرداخت نماید

۵- سود آوری چندین برابر نسبت به پرداخت های قسطی

۶- بازنشستگی بهتر و بیشتر

با تشکر

محمد محمدخانی مشاور و کارشناس بیمه