در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر من در ماه رجب (ماه حرام) یعنی 12/29تصادف کردم و پای راست دچاره شکستگی ساق (درشت نی و نازک نی) و چون درشت نی خورد شده بود مجبور به عمل جراحی پیچ پلاک شدم  و انگشت کوچیک ترک برده م چند جای بدنم دچاره زخم و سابیدگی شده و از ناحیه کمر و لگن احساس درد میکنم  اینارو چجوری باید محاسبه کرد هزینه درمان جدا حساب میشه یا با همان دیه کلی حساب شده
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
با سلام خدمت شما دوست عزیز

در رابطه با زمان وقوع تصادف شما در ماه حرام،این نکته رو عرض کنم خدمتتون که این مورد فقط برای قتل هست و برای دیه اعضا ماه حرام و غیر حرام فرقی نداره و بر اساس ماه غیر حرام محاسبه میشه.

در رابطه به زخمها و ساییدگی هاتون بستگی به نوع و محل زخم داره.اگر روی صورت و گردن باشه هر زخم حارصه ۱ درصد،دامیه ۲ درصد دیه کامل و اگر جاهای دیگه بدن باشند هر زخم حارصه نیم درصد و دامیه ۱ درصد دیه کامل انسان هست.

هر درصد معادل ۲،۳۱۰،۰۰۰ تومان

برای درد ناحیه گلن و کمرتون پزشکی قانونی تصمیم میگیره،یا به پزشک متخصص معرفی میشید

شکستگی استخوان نازک نی در صورت التیام مطلوب و بدون عیب ۸درصد دیه کامل و در صورت التیام با عیب و نقص ۱۰ درصد دیه کامل.

خرد شدن استخوان درشت نی در صورت التیام مطلوب ۱۳.۳ درصد و در صورت التیام با عیب ۱۶.۶ درصد دیه کامل.استفاده از ابزار ارتوپدی(پیچ و پلاک)بستگی به نظر پزشکی قانونی و دادگاه داره و معمولا تا ۲ درصد ارش تعیین میکنن.

اساتید جسارت منو ببخشن فقط قصد راهنمایی داشتم