در بیمه بیکاری توسط
با عرض سلام و احترام بنده یک سوالی در مورد بیمه بیکاری داشتم! ممنون میشم به سوالم پاسخ بدهید. بنده به مدت یک سال در شرکتی مشغول به کار بودم، و در این مدت بیمه نیز پرداخت می نمودم ، اکنون شرکت مورد نظر بنا به دلایل مالی ورشکست شده و تعطیل گردیده است. و بنده بیکار شده ام! آیا بنده شامل دریافت بیمه بیکاری می شوم؟ با تشکر
1 پاسخ
توسط
باسلام و احترام
با توجه به دارا بودن سابقه یکساله در آخرین کارگاه می بایست درخواست بهره مندی از مزایای بیمه بیکاری خود را به ادارات تعاون کار و رفاه اجتماعی محل کار خود تقدیم نموده و پیگیر فرآیند آن باشید.