در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

اینجانب با شکایت از کارفرما و صدور حکم به نفع من قرار شده کارفرما یکسال بیمه معوقه برای من واریز کند و  برای دریافت بیمه بیکاری تایید شدم ولی به خاطر اینکه سابقه بیمه من ۴ ماه در سال ۹۳ و ۴ ماه در سال ۹۶ است به مشکل برخوردم و میگویند باید اول کارفرما بیمه معوقه را بریزد ، چرا با اینکه تایید شدم و حداقل سابقه لازم را دارم بیمه بیکاری من برقرار نمی شود؟
2 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام تا زمانی که مبلغ حق بیمه پرداخت نشود سابقه بیمه شما قطعی نمیشود تامین اجتماعی درست میگوید بایستی اول پرداخت شود