در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (250 امتیاز)
مدارک خود را جهت انعقاد قرارداد بیمه اختیاری به یکی از کارگزاریهای رسمی تامین اجتماعی ارائه داده ام. و منتظر اعلام سازمان برای معاینه پزشکی هستم. هنوز به شعبه تامین اجتماعی معرفی نشده ام. در صورتی که در این مرحله انصراف دهم آیا انصراف من جزو سه بار مجاز برای تنظیم مجدد قرارداد در سوابقم منظور میشود ؟

سوال دیگر اینکه از نظر سازمان تامین اجتماعی، چه زمانی قرارداد بسته شده است و فسخ آن جزو سه بار مجاز محسوب میشود؟ بعد از اعلام کارگزاری برای مراجعه ی درخواست کننده به شعبه ؟ یا بعد از امضای تک برگ قرارداد در شعبه تامین اجتماعی؟ یا بعد از دادن مدارک و تسلیم درخواست بستن قرارداد توسط متقاضی ، به کارگزاری؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
سلام

عدم مراجعه شما صرفا به منزله عدم پیگیری می باشد .

درصورت عدم انجام معاینات کمیسیون پزشکی و عدم ابلاغ جهت انعقاد قرارداد ، لغو قرارداد موضوعیتی ندارد و احتساب نمی گردد.