در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام:

ادر موارد خاصی که بیمه تامین اجتماعی قابل بازخرید است:

ا1.گر بازخرید شدن در تامین اجتماعی وجود داشته باشد چرا در وجه کارفرما قابل استرداد است؟

2.طبق بند این  قانون اگر فرد طابع یکی از صندوق های بازنشستگی باشد و همزمان حق  بیمه تامین اجتماعی یکی از مشاغل این سازمان مانند کارگاه های تولیدی ماهیانه واریز کند. بازخرید بیمه تامین اجتماعی در وجه کارفرما قابل استرداد می باشد

اما چرا در وجه کارفرما قابل استرداد است؟

مگر سوابق کارگر نیست؟

بعد در بند بعدی می گوید:

چنانچه کارگاه مربوطه تعطیل باشد یا کارفرما در دسترس نباشد در صورتی که گارگاه بیمه شده فاقد بدهی باشد در این صورت است که در وجه خود فرد قابل استرداد است.

میخواستم در این مورد توضیح دهید که چرا در وجه کارفرما قابل استرداد است و نه خود فرد؟

و بعد اینکه اگر فرد بخواهد سوابق تامین اجتماعی خود را به صندوق نیروهای مسلح انتقال دهد. چه مراحلی را باید طی کند؟ و آیا کارفرما نیز در این رابطه باز دخیل می شود؟
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام در صندوق سازمان تامین اجتماعی بازخریدی وجود ندارد