در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

مبلغ دریافت مستمری پس از از کار افتادگی تا 10سال چقدر است ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بر اساس ماده ٧٢ قانون تأمین اجتماعی:

میزان مستمری ماهانه از کار افتادگی کلی ناشی از کار، عبارت است از یک سی ام 30/1 مزد یا حقوق متوسط بیمه شده ضرب در سنوات پرداخت حق بیمه مشروط بر اینکه این مبلغ از پنجاه درصد مزد یا حقوق متوسط ماهانه او کمتر و از 100 درصد آن بیشتر نباشد.

درمورد بیمه شدگانی که دارای همسر بوده یا فرزند ، پدر یا مادر تحت تکفل داشته باشند و مستمری استحقاقی آنها از 60 درصد مزد یا حقوق متوسط آنها کمتر باشد، علاوه بر آن معادل 10 درصد مستمری استحقاقی به عنوان کمک مشروط بر آنکه جمع مستمری و کمک از ٦٠ درصد تجاوز نکند، پرداخت خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی