در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

در خیابان اصلی اتومبیلم پارک کرده بودم

ظمنا شرایط اب و هوا برفی بود.

زمانی که اومدم کنار ماشینم و تا درب را  خواستم باز کنم ، ناگهن ماشینی که با من در ی مسیر بود،واز پشت سر من در حال حرکت بود، با من و با درب خودروم برخورد کرد...

ایا من حکم عابر را دارم ،یا راننده...

در این ماجرا پای من شکست،و ۵۰ ۵۰ شدیم.

حکم حق است
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام و آرزوی سلامتی .... با عنایت به اظهارات شما و با در نظر گرفتن اینکه در لحظه برخورد درب خودرو باز بوده است اظهار نظر افسر بدوی در 50 درصد قصور طرفین عادلانه میباشد. کما اینکه حق اعتراض برای شما محفوظ بوده و میتوانید ارجاع به هیئت سه نفره را درخواست کنید.